18 december

Förhoppningsvis så är det bara 2 dagar kvar innan jag får åka hem. Nog för att jag har börjat trivas här nu men det ska ändå bli skönt att åka hem och bara vara. Vår föreläsare sa att vi borde plugga 5 heldagar under julledigheten så jag satsar på att plugga 2,5 heldagar. Eftersom jag inte är lika ambitiös som man egentligen borde vara, och för att det gick bra på redovisningstentan, 52/60. Jag är nöjd, men måste erkänna att jag var mer nöjd när jag klarade ordbajs tentan med 3 poängs marginal. Haha knäppt.
 
 
 
Alla bilder är borta, nu finns du inte mer

16 december

 
Den här helgen har varit riktigt bra, i fredags så var vi och såg på hockey, utgång igår och idag har jag varit barnvakt. Det var roligare än vad den lilla meningen sa men orkar inte skriva mer. Värt inlägg. haha
 
  

12 december

Jag är dålig på att skriva nånting här. Det händer mycket saker och jag tror det är inplanerat massa saker varje dag tills jag åker hem på "jullov". Ikväll bakade vi iaf pepparkakor, hur många som helst. Det tog mer eller mindre 3 timmar och då bakade vi faktiskt hela tiden också. Imorn ska vi försöka vara duktiga och sitta på skolan och plugga hela dagen, får väl se hur bra det går. Haha..

6 december

Har nu kommit tillbaka till Umeå efter att ha varit hemma i nästan en vecka. Var skönt att bara vara och inte göra speciellt mycket. Kanske borde jag ha pluggat lite mer, det lär ju visa sig på tentan imorn! Imorn kommer mamma, pappa och Fanny hit och stannar hela helgen för att julhandla. Jag lär ju däremot inte hinna träffa dem speciellt mycket när det blev 3 matcher i helgen. Menmen, bara 2 veckor kvar till "jullov" och hemresa igen.

RSS 2.0