30 mars

Det kom som ett brev på posten, deklarationen som visade att jag kommer bli typ 10 000 kronor rikare till sommarn. Ibland är det bra att betala skatt ♥

29 mars

Ingen hockey på tv ikväll, det betydde alltså att jag och moa skulle träna. Jag trodde att vi skulle köra fyspasset som vanligt, men Moa hade visst andra planer. Så vi sprang först i typ 40 min?! Alla som har sett mig springa vet att jag inte har något löpsteg, och är rätt så kass på att springa. Så jag var ju rätt så död efter det. Men inte hade vi tränat klart efter det, då hade vi visst hela fyspasset kvar. Kommer nog att sova gott inatt iaf!

26 mars

När jag faktiskt redan hade planer för helgen så kom de upp fler som kändes ungefär lika lockande.. Lite ångest blev de nu.

23 mars

fredags nöje

21 mars

Hamnade i kaske ikväll, lite kvalitetstid med syster. Den tiden spenderar vi framför hockeyn!

18 mars

Pappas födelsedag idag, vi ska väl fira han lite snart, om dom nu tar sig hem vill säga. Men grattis iaf!
Såhär spenderade han sin födelsedag förra året, länsturnering i Sundsvall med oss!

17 mars

Fotbollsmatch idag, vi förlorade med 2-0 men måste väl säga att det var bra om man tänker på laget vi hade och att vi aldrig tränat ute iår. Fick 2 feta blåsor på fötterna och ett skrapsår på varje knä. Allt är som vanligt alltså. Fotboll är inte så kul när man nyss har tillbringat typ 6 månader på ladan. Går inte ens att jämföra..

14 mars

For på ladan för träning, 4 st kom dit så de blev ingen träning. Går inte beskriva hur jävla less jag är nu. Har redan lagt mig i sängen iaf, tror jag sover nu så man slipper de här. suck.

12 mars


11 mars

Rätt så bra helg, skoter, hockey och lite fest. Det vanliga skulle man nästan kunna säga!

7 mars

For på ladan för att vi skulle ha träning, 2 målvakter och 3 utespelare kom dit. Varav 2 av utespelarna inte ens spelar i vårat lag egentligen. Blev rätt så besviken, vill ju träna dom sista dagarna som isen finns kvar jue.. blev bara så jag friåkte ..
Sista jobbdagen för veckan imorn, grymt skööönt att få va ledig på fredag! Så imorn hämtar min bror mig efter jobbet och sen hem till kaske igen. ¨Jaja, ovärt inlägg.

6 mars

Hockey nu, modo måste vinna.. Eller så får växjö förlora, går bra vilket som.

5 mars

Vecka 10, nu man brukade ha sportlov alltså? Har ju dock varit ledig idag ändå. Halva dagen spenderades i sängen med desperate huosewives, sen förflyttade jag mig till soffan och spenderade andra halvan av dagen på samma sätt. Inte speciellt värd dag men tog mig iaf på¨ladan och tränade lite i kväll.
jaja, sängen nu igen. Vi har blivit bästa vänner på senaste tiden.

4 mars


Gästbloggar

Hej, Moa här:)
Nu sitter jag och Hanna i soffan och chillar.
Vi var nyss ute och åkte bil med Anton:)

1 mars

Upptäckte ett väldigt tydligt täcken på att jag har feber, jag har varma händer. Hade inte ens vantar på mig när jag satt på ladan och kikade på träningen, och det händer ju ungefär aldrig, fryser ju jämt.

1 mars

Hemma och sjuk... for på jobbet i morse men for hem halv elva, längre än så pallade jag inte. Jag som skulle spela match ikväll, de gick ju inge vidare.. Har bara legat och halv sovit i soffan hela dagen och är så less på att vara hemma redan. Blir nog samma sak imorn, fast inge jobb alls. Tror att jag ska gå till ladan och titta på våran träning lite ikväll ändå, pallar inte att ligga här längre.
Sen blev det även beställt en utlandsresa med familjen tidigare i veckan. Den 10 augusti åker vi till Turkiet ännu en gång, kommer bli skönt!
Tillbaks till soffan...

RSS 2.0