30 juli

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

25 juli

Mycket har hänt sen jag skrev här sist iaf. Spenderade först en helg i skellefteå där vi bara myste hos mina kusiner, såg typ världens konstigaste film på bio och spelade minigolf. Åkte sedan till tärna där jag var en vecka med den bästa. Fast åkte hem en dag och jobbade/ umgicks med Ida. Åkte tillbaka till tärna igen dagen efter till marknaden och så, gick in gratis på udden, såg på Brolle och frös typ ihjäl. Hemma i några dagar innan vi ska till Lycksele på motorveckan. Det är bra att ha semester!
 
       
       

12 juli

Äntligen kan man slippa oroa sig. Fick alltså veta att jag tog mig in på skolan. Skööönt :)

5 juli

Har nyss varit och tränat med Ida, svettigt värre. Frågan är ju om jag kommer ta mig upp ur sängen imorn, tveksamt ändå. Fredag imorn, sista dagen innan semester, swampsoccern börjar och iår tänker jag inte spela! Som om jag inte säger det varje år men ändå har jag spelat varje år.Men inte nu.
 
Förhoppningsvis kommer tobias hit en sväng imorn och sen ut med några andra på lördag, fin början på semestern ! 
 
 
 

7 juli

Helgen är över och bestod av stadsfesten, storumandagarna och fotbollsmatch. Allt var bra förutom fotbollsmatchen då jag endast spelade i minuter innan jag fick rött kort. Onödigt och inte alls medvetet men så blev det.
 
    
 
 
 
Var och fikade med Ida idag, känns bra att hon har flyttat hem igen!
 
 
 

RSS 2.0