30 september

Helgen är över, har haft Moa på besök. Hon hade med sig massa mat och diskade hela helgen. Bra gäst måste jag     säga! Igår åkte vi till skellefteå för att spela mot clemens. Jag spelade min första riktiga match i löven tröjan och vi vann med 6-2 så helt godkänt ändå. Moa åkte hem imorse så har suttit och pluggat mer eller mindre hela dagen. Tenta på fredag, usch....
 

27 september

 
miss u

26 september

Åkte till Holmsund igår eftermiddag och va där hela kvällen. Spelade memory i massor och sen såg vi the hunger games. Dock inte dom sista 20 minuterna när det blev nått fel på filen. haha.. 
Fick skjuts tillbaka till umeå imorse och nu måste man väl börja plugga igen. Känns väl lite drygt, menmen...

24 september

Helgen avslutades perfekt, Tobias kom hit typ vid 22 igår ikväll. Nu har han dock åkt igen.. Finns inte ord för hur jobbigt det är att vara utan honom. Bläh.. hata distans. 

19 september

Har nu två dagar irad gjort mer eller mindre misstag när jag ska "laga" middag. Igår när de va vilokväll från hockeyn så hade jag ju planerat att va duktig och laga korvstroganoff så de blev massa matlådor. For och handlade allt, trodde jag iaf. Men insåg ju när jag skulle börja att jag hade glömt att köpa korv så då vare ju bara att fara tillbaka på affären. Men sen så blev det då nästan värre ikväll när jag och Ida kände oss för lata för att laga middag så ja. Nae, tänker inte ens berätta vad som hände..! 
 
För övrigt så skriver vi PM på skolan, grupparbete alltså. Vad ska man säga? Ja, man kan väl samanfatta det med huvudvärk och skilda åsikter. Ska bli skönt när den här veckan är över och vi förhoppningsvis har lämnat in arbetet!
 
 

16 september

Tobias kom som sagt hit i fredags, då for vi och såg på bio. Den bästa filmen någonsin enligt honom, helt okej enligt mig. På lördag åkte vi till ö-vik för att se Modos hemma premiär, en dålig match som slutade ännu sämre..  Sen åkte han hem imorse och jag har bara legat i sängen hela dagen. Ingen motivation till att göra nånting över huvudtaget längre. Är bara ensamt och tråkigt att bo här. Hoppas verkligen att det förändras, annars kommer det att bli 4 jobbiga år.
 
 

13 september

Fredag imorn. Äntligen så är 3 veckors väntan över. Tobias kommer hit imorn och jag kunde inte va gladare!
 

11 september

Efter skolan åkte jag till holmsund för middag och massa prat med Sara och hennes familj. + mormor! Väldigt trevligt och sen måste jag ju ha dom sötaste små kusinerna i världen. Fick sedan skjuts hem igen så att jag fick med mig dom "nya" benskydden som dom hade hemma hos sig. Så imorn ska jag väl pröva dom, lär ju bli konstigt men!
Sen har jag och Ida skruvat ihop hennes nya byrå, många skruvar men vi lyckades tillslut! Bra dag och nu ska jag sova så det blir fredag nångång.
 

8 september

Blev inget ö-vik ihelgen, blev sjuk så åkte hem till kaske ist. Plugg hela helgen, inte kul alls. Att boken skulle va på engelska gör ju inte saken bättre. bläh.
 

5 september

Ingen vanlig dag idag, för det är mammas födelsedag!
Känns sjukt konstigt och väldigt fel att inte vara hemma idag. Är nog första gången som jag intee träffar henne på hennes födelsedag... Men Grattis iaf!
 
 
Saknar er och allt som är hemma..

4 september

Andra veckan i Umeå är bättre än första iaf. Kan nog vara för att jag har börjat med hockeyn nu. Skolan har börjat på riktigt och boken jag beställde för kursen har inte kommit än.. Kommer att bli stressigt att hinna läsa ikapp tills nästa vecka när jag nu fick veta att jag ska bort i helgen också. Till ö-vik på cup. Men nu är jag då så förkyld så vet inte hur det blir än riktigt.. kanske åker hem ist om det inte blir bättre. Sen så har jag idag köpt en skrivare, världens minsta tror jag. Mindre än min dator så! Var tvungen att fara två vändor till netonnet för att få med mig allt jag skulle ha, när jag kom hem efter jag hade köpt skrivaren så fattades de ju såklart en kabel så då vare bara att fara tillbaka..
Långt och drygt inlägg..
Saknar T. 

RSS 2.0