30 april


28 april

Lyckan när han kom tillbaka i sista säsongen!

27 april

Idag skulle jag bara jobba eftermiddagen så jag hade ju en skön sovmorgon imorse. Eller så inte, vaknade 7.30, helt klarvaken och pigg. Kändes ju lite drygt ändå, drog på jobbet och inget jobb hade kommit med posten så deet blev endast 1,5 timmes jobb idag. Sen skulle vi ju till umeå ikväll egentligen, men där hade dom kanske magsjuka så.. kanske blir att fara dit imorn ist men tvivlar ;P Har alltså nu 5 dagars ledighet och inget planerat att göra. Underhållning behövs.
Ni får gärna bli friska !

26 april

Finns inte mkt att säga, fotboll igår. Pinsamt resultat minst sagt. Träning idag igen, petra följde med. Grrymt. Sovmorgon imorn. Ännu bättre.

22 april

Skön helg, varit i Kaske precis hela helgen. Tränat och umgåtts med min syster typ. Lagade friterat kött igår, lång tid tog de men de var nog värt de tillslut. Sen bakade vi nå chokladgrejs också. Fläsk helg.
Lite nervös för imorn också...

17 april

Jag hade seriöst tänkt börja träna fotboll i veckan, men hockeyn är ju precis samtidigt hela tiden. Inte direkt svårt val då jue.

15 april

I fredags så drog jag och Petra till Umeå, gick på stan på dagen och utgång på kvällen med några bra människor.
På lördag drog vi tillbaka till uman, såg hockeyn och sen for vi till Linda och "festade" lite mer. Lugn kväll blev de men mysig natt med dam vm-finalen på tv och bra sällskap =)
Och idag så for vi ut med skotern först, fiskade lite och som ni ser har jag en ond syster, högg huvudet av alla fiskar med yxan. Sen drog vi ut och åkte skridskor på uman. Skön söndag också. Helt godkänd helg alltså!

12 april

Har nu försökt att hålla mig vaken för att vi skulle se hockeyn när Johanna spelar kvartsfinalen. Dock så försvann allt sällskap jag skulle ha, den ena somnade och den andra hittade annat sällskap. Är nog mycket troligt att jag också somnar nu när man blev ensam. Bläh

10 april

Dåligt väder, men vi byggde en snögubbe ändå

9 april

Tycker väl egentligen inte om att va ensam men ibland så är det skönt. Typ nu skulle det behövas. Men snart så..

5 april

Skärtorsdag, jobbade bara halvdag idag, mkt skönt! Sen har jag nu 11 dagars ledighet. Jag jobbar och fick ändå påsklov, rätt så bra ändå =)
Snart börjar hockeyn och snart börjar huset fyllas av allt folk som ska tillbringa påsken här, som vanligt. Njuta av tystnaden så länge den varar.. hehe ;D
Påsken förra året =)

1 april

Lördag kväll
Söndag

RSS 2.0