29 februari

♥ hoppas du läser det här nu ;) haha

27 februari

Igår spelade jag min sista match för den här säsongen, vi har en match kvar men den lär jag ju inte ska va med på. Vi vann med 9-4 så det var ju bra! Va väl ganska nöjd med min insats ändå, förutom sista perioden när de gick in 3 mål, inge vidare de.. Var dock ett stort plus att Moa följde med. Nog för att jag trivs i mitt lag me alla killar men de är så grymt tråkigt att alltid byta om ensam.
Känns väldigt tråkigt att hockeyn snart är slut.. har dock lovat att spela fotboll i sommar igen, nått jag förmodligen kommer att ångra som vanligt! Vi hade visst första matchen den 17 mars.. hur det nu ska gå!
långt inlägg, men ska fortsätta se modo matchen nu, dom leder ju me 2-0 sååååå

24 februari


24 februari

Fick vara ledig idag, tack för de måste jag säga. Grymt skönt att få sova..

20 februari

Jobbigaste dagen på länge skulle jag vilja säga.. har jobbat på mellanstadiet och jag gick hem med feeeet huvudvärk. Lärare kommer jag aldrig att bli.
Känner mig väldigt uttråkad nu.. underhåll mig någon?

17 februari

Idag jobbade jag bara till lunch, Elisabet tyckte att jag skulle fara hem och åka skidor i det fina vädret. Vad gjorde jag då? Jo, jag somnade i soffan och vaknade nu. Hehe.. skönt skulle jag vilja säga. Ikväll har vi match och för ungeför första gången den här säsongen slipper jag byta om ensam, Moa ska äntligen va meeee. Nog för att jag bara ska sitta på bänken men ändå, byta om måste jag ju göra iaf.
tråkigt inlägg men men.

16 februari

En bra tid i livet

14 februari

Alla hjärtans dag. Vilken grymt överskattad dag alltså.. Har man människor runt sig som man tycker om kan man väl visa det alla dagar, inte ska man väl behöva en specielldag på året för att klara det. sucksuck. Men eftersom man ändå tydligen ska va med sina nära en dag som denna så tänker jag ta mig till det bästa stället som finns. Ladan. Ingen person direkt, men det bästa som finns ändå.

13 februari

Helgen har varit bra, Ida var ju hemma så. Finns det nån som kan få mig att må bra så är det hon! Om det blir så att jag flyttar till umeå nästa år så hoppas verkligen att du tar seriöst på tanken att flytta dit efter du har tagit studenten, det hade varit underbart att få börja umgås med dig dagligen igen..
PUSS

11 februari

Fick en önskan av min syster igår. Eftersom hon fyllde 13 år igår så ville hon vara med på min blogg, så nu kommer några bilder på min älskade lillasyster.
Sen så kom Ida hit och hälsade på igår, saknad tjej.. Därför så ska vi fortsätta att umgås idag och hela kvällen. Kommer bli grymt!

7 februari

Nu är jag 1 dag efter, men igår tog ju min älskade lillebror äntligen körkortet. Fick skjuts hem från jobbet idag, lite små underlig känsla att vara den som åker!

7 februari

Efter inlägget där jag skrev om att jag skulle tillbringa min fredag kväll i långsjöby hos min älskning så var det visst vissa som misstolkade detta en aning.. Så nej, jag har ingen pojkvän. Bara min lilla Petra!

5 februari


2 februari

Fredag imorn, vilket innebär jobb och sen mys med min älskling. Japp, jag ska till långsjöby! ♥

RSS 2.0