28 november

På fredag åker jag hem och stannar förmodligen nästan i en vecka. Kommer att bli grymt skönt! Sen så slipper jag förmodligen bussresan eftersom Sara skulle åka till mormor i helgen, helt perfekt.

26 november

Är helt död efter kvällens träning. Den var lång och hur jobbig som helst. Att jag sen hade "nya" grejer gjorde att det blev lite mer jobbigt än väntat. Aja, träningsvärk är väl alltid skönt.

25 november

1 vecka kvar. Längtan

20 november

I helgen så var mamma och pappa här och hjälpte mig att flytta. Vi konstaterade både att jag har väldigt mycket saker och att jag inte är speciellt bra på att flyttpacka. Så nu har jag alltså flyttat från en källare på teg till en lägenhet på fjärde våningen på liljansberget. Skönt att slippa spindlarna och alla andra dåliga saker med källaren.
 
Sen ikväll fick jag fin besök av Sara, Oliver och Edvin. Vi fikade och ritade massor med teckningar. Så nu har jag konstverk på kylskåpen som gör det ännu mer hemtrevligt här! En annan bra grej är att igår skrev vi deltenta på redovisningen. Fick resultatet idag, 12/12 möjliga. Rätt så bra ändå. Det ska firas med sovmorgon imorn.
 
 

19 november

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you'll never met

15 november

Klarade ordbajs tentan och imorn kommer mamma och pappa hit för att hjälpa mig flytta. Lycka!

12 november

 
 
Igår var jag hemma hos Sara och Lars för att sedan vara barnvakt till Oliver och Edvin under tiden som de gick på bio. Var riktigt jobbigt att lämna dem imorse och åka tillbaka till källaren och ensamheten. Tror att jag borde skaffa mig typ en katt.
 
 

11 november

Igår fick jag besöka sjukan efter att ha skurit mig i fingret när jag skulle skära bröd. De kändes helt okej men när det aldrig slutade blöda fick jag fara dit och dom tejpade ihop det. Efter det har jag hunnit bli lagom trackad i laget över incidenten, trots att det bara gått 1 dag sen det hände. Min tränare erbjöd sig att göra mitt fika till dagens matcher och han tipsade även om att det finns färdig skivad limpa att köpa! För övrigt så räknar jag ner dagarna tills jag slipper källaren. Om 7 dagar behöver jag inte döda 20 spindlar om dagen, inte heller behöver jag dela toa/dusch och hall med en okänd kille som varken städar efter sig eller luktar gott. Trots att jag inte ens har varit inne i lägenheten jag ska flytta in i så kan det knappast vara sämre än här. Det enda som kommer att vara dåligt är avståndet till ishallen. Men man kan inte få allt.

7 november

Får mycket ofrivillig motion nu för tiden. Ikväll firade vi ordbajs tentan och efter att vi hade stått i kön som ledde in till E-puben i 30-40 min så gav vi upp och jag tänkte ta en buss tillbaka till stan. Vilket tydligen inte är möjligt att göra kl 23,30 en tisdag kväll. Det resulterade i att jag fick gå från universitetet till vasaplan där jag hade min cykel. Drygt och kallt var de må jag säga, och de osköna skorna gjorde inte saken bättre. Men nu är jag hemma under mina täcken iaf så ska väl sova så man orkar upp till föreläsningen som börjar 9.15 imorn!7

5 november

Andra tentan avklarad. Eller skriven iaf och tror aldrig att jag har ordbajsat så mycket i ett och samma prov. Haha, mirakel om det skulle bli godkänt. Sen så är det väl lite lagomt konstigt att mitt mobila internet funkar klockrent i kaske, där de inte finns något 3G nät men i Umeå där funkar det bara till och från och när de väl funkar så är de as segt. Det går liksom inte ihop i min hjärna. Typ som ordbajset, konstigt.

5 november

 
Det sägs att det blir lättare med tiden, jag börjar tvivla på det

1 november

Dagen som började så bra med 1 timmes snoozaning slutade lite mindre roligt. När jag hade cyklat halva vägen till träningen så får jag fet punka. Bara att halv springa med cykeln sista biten till nolia. Sen var det bara att gå med cykeln hela vägen till teg från nolia. Det tar 40 minuter. Drygt må jag säga så nu måste jag fara och lämna in den nånstans imorn och hoppas att de går fort att laga. Det är såna här gånger det är som drygast att bo 25 mil ifrån pappa!

RSS 2.0