30 maj

Fick besök av Petra ikväll. Vi lagade middag, åt kladdkaka och myste vid tvn. Bra kväll

28 maj

Fick helg redan i torsdags så på fredag åkte jag till umeå med Tobias. Spenderade lite pengar på stan innan mormor och morfar plockade upp mig och vi åkte till holmsund. Åkte in till umeå på kvällen för att hämta Anton som kom med en buss, jag höll då på att få parkeringsböter och sen råkade vi köra på en cykelväg. haha.
På lördagen målade vi huset i holmsund och senare på kvällen åkte vi in till Umeå för att ha lite trevligt.
Söndagen var väl lite seg,marknad i sävar, bilresa hem och sen bara filmmys. Mycket bra helg ändå =)

23 maj

Baby you light up my world like nobody else

21 maj

Har varit en grymt bra helg. Balen på fredag, såg några fina balpar, drog till Maria innan efterinsläppet. Efter hotellet så for jag och Jossan hem till mig och käkade lite innan jag sedan fick fin besök =) Slapp va bakis på lördag iaf, såg på hockey, drog hem och åt hos mamma och pappa sen lite film mys. Helgen avslutades med att vi åkte till umeå och vann över Sörfors med 12-0 så det blev en bra avslutning på en grym helg.

18 maj

Slö dag, åkte till mormor, la mig i soffan och såg alla kvartsfinaler. Klev endast upp för mat. Bra dag, om man bortser från floppen för kanada och sverige då.

13 maj

Helgen har varit bra, förutom matchen idag då. Finns inget att säga egentligen, känns mest bara meningslöst.

7 maj

notering till mig själv: Mannen du har tänkt spendera ditt liv med måste ha väldigt bra tålamod och vara bra i köket. Han måste kompletera dina sämsta sidor.

3 maj

Efter många om och men så fick jag med mig moa på fotbollen ikväll. Vi va 16 st på träningen, varav endast 4 tillhörde damlaget. Blir nog en tung seriepremiär på lördag.

2 maj

Seg dag. Vaknade med huvudvärk och den sitter kvar än. Blev alltså inget tränat idag, bara soffan. Bläh. Godnatt...

RSS 2.0