31 januari

Ny favorit låt

24 januari

Tänkte nu, så här några dagar efter berätta att helgen som har passerat var rätt så bra ändå. Många hockey matcher har jag kikat på, vilket innebar många timmar på ladan med Petra. En kombination av två grymma grejer. Utgång hann vi också med på lördagen, rätt så trevligt de me! På söndag blev de bakis häng på ladan/frasses/ och i min soffa med programmet "vem vet mest". Måste ju säga att tanten som trodde att en vädur var ett vattenlevande djur inte var kvalificerad i det programmet...


16 januari

Idrottsgalan och jerringpriset var garanterat det pinsammaste som kommer att inträffa under detta år.

14 januari

Spenderade dagen på ladan me fanny och petra, eller spenderade va väl inte riktigt sant när vi bara va där i typ 1 timme. Vi drog på volleybollen ist och måste säga att jag blev väligt inponerad på hur duktiga dom va! Men vi kom iaf fram till många anledningar varför vi inte spelar volleyboll. Ingen sport vi skulle platsa i för 5 öre, den ena anledningen bättre än den andra =)
Min lördag kväll lär nog bli tidig iaf, match me u14 imorn?!? Ångrar verkligen att jag sa att jag kunde följa, skulle mycket hellre sitta på bänken på våran match hemma i storuman... taggen är på minus ikväll..

12 januari

Torsdag, vilket innebär att det är fredag imorn. Äntligen! Bara en dag kvar att jobba. Har varit tröttare än någonsin i veckan.. satt och kollade på kläder innan träningen och somnade sittandes med datorn i knäet. Lyckat.
Ungefär så här såg jag nog ut idag

11 januari


9 januari

Seg dag, tråkig dag. Iskallt ute, ingen lust att göra nånting alls. Förflyttat mig mellan sängen och soffan ungefär.. usch. Underhåll mig någon...........................

8 januari

blev en bra dag igår. Först match på ladan och sen blev de impuls utgång typ. Hade inte tänkt dricka men Linda taggade upp mig lite smått. Vi va först några tjejer hos emma och sen drog vi till Jack. En sväng på trean och sen tillbaka till jack. Kom hem vi 4 imorse så ganska trevligt hade vi då iaf. Måste också tacka min privat chaffis som jag hade hela kvällen, guld värt <3

5 januari

Jag är sämst på att skriva här men ja, kan det ha hänt nånting sen jag skrev sist? Jao, de va ju nyår som spenderades med dom bästa, plus ett antal till. Kvällen hade väl både plus och minus. Ett minus var då att jag for hem med en halv bränd jacka, inte bra att sitta på spisen när den är på. Mer då, jo jag fyllde ju visst 20 år också. En bakisdag som började med städning av liftstugan, pizza och sen hem för lite "tårta" osv.
Sen har det ju faktiskt hänt en grej till som är värd, vi vann en match igår, pojkarna var hyffsat glada när slutsignalen gick. Hehe..

RSS 2.0