29 januari

Idag chockade jag nog alla (mest mig själv) genom att åka skidor med Fanny. De va jobbigt och jag åkte alldeles för sakta enligt henne ;P Jobbade också några timmar och nu är jag i kaske och ska jag nog se en film!

BTW, du som anonymt kommenterat i min blogg och skrev att anton inte är bäst känner verkligen inte min lillebror. Han är bäst och så är det bara!


25 januari

Den här dagen har varit bra och totalt värdelös. Förmiddagen var bra, dock började den med ryssträning som vi nog inte ens ska prata om. Min prestation där va inte speciellt bra ;P De sög då iaf att ingen av mina vänner va där. Efter de drog jag på ladan me anton och jonte där jag piskade dom i prickskytte. Nog va dom rätt så knäckta, dom hade då inte räknat med att jag skulle sätta en 50 poängare från blålinjen ;)

Sen kom eftermiddagen och vi hade företag= dåligt,deprimerande humör.. Jag fattar inte det egentligen eftersom alla som är och pratar med oss som har haft uf företag säger att det var de absolut roligaste dom gjorde under hela gymnasiet. Enligt mig så är det typ de allra värsta vi har gjort under hela gymnasiet. Bara en massa skit.. Men nu ha jag ätit och är väl på lite bättre humör iaf, bara att vänta tills de blir att fara ner på ladan nu då. Måste nog skriva på religions grejset vi hann få idag också.


25 januari

Så jävla less jag är. Blir bara deprimerad av allt det här. Lika bra att lägga ner det

24 januari

TRÅKIS VM..



FYRA SKULLE

Skulle du vilja vara längre?- Nej
Skulle du vilja väga mer? - Nej
Skulle du vilja ha sex med en kändis? - haha kanske de kanske
Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej

TIO KAN

Kan du röra på öronen? - Nej
Kan du slicka dig på näsan? - Oooja!!
Kan du kolla i kors med ögonen? - De kan väl alla?
Kan dina föräldrar lita på dig? - Jaa
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Jag pratar inte i sömn så ja
Kan du vara på fest utan att dricka? - Jaadå, men de är ju inte speciellt roligt
Kan dina vänner lita på dig? - Jaa om dom nu vill det så
Kan du tänka dig att pierca naveln? - men de gjorde jag ju för lääääääääängesen
Kan du suga? - självklart
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - yes

FEMTON HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Har jag säkert..
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - jaa
Har du ett syskon? - Jag har 2 underbara
Har du varit full den här månaden? - yeees
Har du någonsin haft sex med någon? - ja
Har dina föräldrar ljugit för dig? - de vet jag inte
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - verkligen!
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Jaa
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - typ ja
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nejnej
Har du haft sex med mer än tre personer? - jaa
Har du ljugit på någon fråga än då? - nej

TJUGO VEM

Vem är din bäste vän? - jonssons
Vem älskar du? - min familj och mina vänner
Vem hade du senast sex med? - en cooling
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? - anton lätt
Vem kysste du senast? - nån cooling
Vem kan du berätta allt för? - INGEN
Vem hatar du? - den som gör vårat schema på skolan typ?
Tänt eller släckt när du ska sova? - släckt, bara tvn är på så
Har du gråtit i skolan nån gång? - ja tyvärr
Har du någonsin sminkat dig som punkare? - haha nej
Vilken färg har din jacka? - svart, emogirl
Använder du långkallingar? - när de är kallt jaa
Har du varit med i en rättegång? - ja, med skolan
Vilka språk talar din mamma? - Svenska.
Senaste piercingen? - naveln
Gay? - inte de
Har du däckat/spytt för att du druckit? -Bara somnat.
Har du haft en stalker? - de tror jag inte
Minns du din/dina musiklärares namn?- ja?
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? - nej, aldrig
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? - jaha, ställ dig i kön med alla dom andra!
Har du varit utomlands? - yeees
Vilken tid gick du upp i morse? - kl nio
Vad ska du göra efter det här? - oth och sängen


22 januari



Godnatt.

21 januari

Halvdryg skoldag där vi inte gjorde mer än vanligt men slutade vid ett iaf så det var ju skönt. Sitter bara och väntar på att pappa ska sluta nu så ska jag följa med hem och spendera lite tid med min familj i helgen. Eller iaf tills imorn då far jag tillbaka till storuman. A-laget har ju första hemma matchen på mkt länge så den måste man väl se. Sen blir det match me killarna på söndag mot wo-laget.. kan ju bli intressant eller nåå.


20 januari

Inget att säga riktigt, nyår 08/09 :)


19 januari



bra -> Bättre -> BÄST

18 januari

Nu tänker jag gå och lägga mig ihopp om att kunna somna tidigt. Somnade runt 4 inatt och klev upp för ett ispass. Var nog bland det tyngsta jag gjort på länge. Har typ seriösa sömnproblem nu, hur tidigt jag än kliver upp på morgonen så kan jag inte sova på kvällen.. Ligger vaken till 3-4 hela tiden. Hade tänkt sova en stund efter skolan idag för att orka med kvällens träning men icket. Jag kunde inte somna. Förut sovde jag jämt minst 1 timme efter skolan och kunde ändå somna runt 12 sen på kvällen. Men nu kan jag varken sova efter skolan eller på natten. Blir så jävla less..

Hope

17 januari

Det ver tur att jag hade sovmorgon idag. Trots att jag klev upp vid 5 på morgonen igår så kunde jag inte somna förän vid 2 nångång inatt.. Har verkligen börjat sova dåligt, har aldrig haft problem med det förut men nu kan jag aldrig sova på kvällarna. Aja.. Måste säga att vi hade kul på skolan idag. bra sällskap, facebook och lite fantasi löste det hela! Ska se lite mer oth nu och sen vandra ner på ladan för att kanske träna, harinte bestämt mig än. Träningsvärken i mina ljumskar är bara... mmmmmm love it!


16 januari

Va ju som sagt på länsläger idag då och det var faktiskt riktigt roligt. Dock väldigt jobbigt att kliva upp när klockan ringde 05.20.. menmen. Första ispasset var kul med massa övningar bara men det kändes att jag varit sjuk i en vecka, allt var lite extra jobbigt. Sen blev det ju ett matchpass på eftermiddagen och det gick väl över förväntan måste jag säga. Släppte in ett mål under själva matchtiden och sen ett mål på en straff. ( bör dock tilläggas att jag räddade 3 straffar) ;D Lyckad dag som jag nu håller på att avsluta med massa oth i min älskade säng <3
Sen ska jag njuta av min sista sovmorgon innan vi börjar med vårt nya mördarschema nästa vecka..


16 januari

Fy fan va trött jag är... och huvudet värker mkt mer än vanligt. Det här kommer bli en lång dag med mkt tunga ispass.. Längtar efter min säng redan....

14 januari

"girls just wanna have someone
who wants them back"

14 januari



It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along, yeah
My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want



13 januari

BTW. Ikväll  såg vi typ den sämsta filmen på mkt länge. Haha kan ju bara skratta.


12 januari

halv bra dag. har varit lite upp och ner.. Lägger mig nog och sover nu och hoppas på en bra dag imorn som innehåller träning! Men det var ju dock bara dröm tänkande, min hals kommer inte palla... Hur fan ska jag klara läns på söndag när jag inte kan träna nånting i veckan. Jadu de är en gåta..

11 januari

Trött, ont överallt, feber? Vem vet.. Måste på skolan imorn iaf så kanske lika bra att försöka sova nu och hoppas att jag sover bättre i natt. Godnatt

11 januari



Min nya drog, älskareeeee!!!!!!!!!!!! ♥♥♥

11 januari

Somnade faktiskt tidigt igår ändå, men sovde hur dåligt som helst. Vaknade hela tiden och hade nog feber hela natten.. Så ingen skola idag. Verkligen fel vecka att bli sjuk.. måste ju vara frisk i helgen. Ska jobba några timmar plus att det är ju länsgrejset i helgen :(
Ska lägga mig och se lite desperate housewives nu och kanske sova en stund..


Sen är det ju mackes födelsedag idag, GRATTIS!! :)




10 januari

Träningen var långt ifrån vad jag hade förväntat mig. Riktigt jävla skit träning.. Vet egentligen inte ens om det räknas som en träning när jag fick max 20 skott på mig under hela träningen.. Var knappt ens svettig efteråt. Riktig besvikelse alltså.. Har haft huvudvärk hela dagen och nu ska jag försöka somna lite tidigare så jag tar mig upp till ispasset imorn. Förhoppningsvis blir det bättre än det här :S

Julafton och uppklädd lillebror ♥


10 januari

Ska snart ner på ladan och träna, skönt! Har verkligen blivit för lite träning under lovet så det är bra att skolan börjar igen så man kommer in i alla rutiner igen. = mkt mkt mer träning! Har egentligen ont i halsen men jag tänker träna iaf!

såhär mår jag för tillfället --> :))))))))))))))))))))))))))


10 januari

Somnade inte förän vid fem i morse och hade ställt klockan på nio för att kanske kunna sova ikväll.. men tog mig verkligen inte upp då. Snoozade tills nyss och har en fruktansvärd huvudvärk nu...... Ingen bra start på den här dagen alls.


10 januari



Nånting som började riktigt dåligt blev så mkt bättre!

10 januari

Har varit en bra start på det nya året, om det fortsätter såhär kommer det bli hur bra som helst! Nytt år, nya möjligheter.


Har suttit och kollat runt lite på hur de ska bli nästa år med universitet och sånt.. Som det är just nu så ligger jag lite över intagningspoängen för civilekonom i umeå, som de va förra året alltså. Jag vill ju gå där så resten av ämnena som jag inte ha fått betyg i än måste ligga på samma som dom jag har redan.. Kan bli jobbigt men de går nog. Får nog söka till luleå också, där va intagningspoängen mkt mkt lägre än i umeå! den låg på 15 nånting i luleå och på 18 nånting i umeå så... och just nu ligger jag på 18 nånting så det kan ju gå..aja bara att hoppas på det bästa.

                                                                                                                            PUSS


9 januari

Var väl tänkt att jag skulle försöka att vända tillbaka dygnet nu. Men det gick ju inge vidare när jag var uppe alldeles för länge igår och sovde alldeles för länge idag, men de vare värt! Lär ju inte kunna lägga mig i nån normal tid ikväll heller. Får bara kliva upp tidigt imorn så jag är mega trött imornkväll så jag kanske tar mig upp på tosdag morgon när skolan börjar igen! Nu ska jag se lite 2 1/2 män i hopp om att bli lite trött kanske!


8 januari

 

Min kväll, just nu iaf! Senare vet man ju aldrig vad som händer.. tihi

8 januari

Fanny är ju och spelar cup i lycksele och fick nyss höra att hon hade nätat mot skellefteå AIK, inte dåligt alltså ;)




Sen gjorde hon visst 3 mål mot björklöven också ;)





7 januari



Han kommer att vinna let´s dance, för er som inte visste det!

6 januari

Synd att sverige skulle förlora bronsmatchen igår.. Men tur man orkade hålla sig vaken för att se hela finalmatchen, haha lite pinsamt för canada.. att ha ledningen med 3-0 inför tredje perioden och sen förlora matchen med 5-3.. kan man göra annat än att skratta? ;) Är i umeå hos min moster nu iaf, väldigt trevligt! Hörde rykten om att vi skulle äta bläckfisk till middag, det blir väl en upplevelse i sig :)

byeee

5 januari



Cause you're amazing
Just the way you are

4 januari

Äntligen städat klart lägenheten, det tog sin lilla tid vill jag lova.. måste äta nånting nu sen ner på ladan. Ont i halsen idag med men jag måste prova att träna iaf..  Har nog tappat alla muskler jag hade för så lite som jag väger nu ha jag inte gjort på säkert 1,5 år. Inte bra.


4 januari

Lite dålig uppdatering men har inte haft nånting att skriva direkt. Blev ingen träning ikväll heller.. ont i halsen och huvudet så har legat i sängen hela dagen. Klev iaf upp för att skjutsa ner fanny på hennes träning och jag måste säga att jag tycker de är läskigt att köra bil nu. I alla kurvor så känns det som om jag ska få sladd och köra ner i diket...... drygt drygt. Ska nog försöka sova snart, måste verkligen träna imorn även om jag har ont i halsen. Mindre än 2 veckor till nästa länsuttagning, måste hinna träna mer innan de. Sen på onsdag åker vi ju till umeå så blir inge fler ispass i veckan förutom imorn då :/

aja godnatt!

1 januari

Petras bilder från nyårsafton :))



     

     

Haha snygga kort, blev ändå en lyckad kväll :)


1 januari

19 år.



Jag älskar dig


RSS 2.0