30 mars

Har suttit typ halva kvällen och försökt beställa en jacka men de skulle då va helt jävla omöjligt. Jag gav iaf upp och blir utan jacka. Jobbigt läge..

World spins madly on

28 mars

"girls just wanna have someone
who's wants them back"

- Broke Davis

25 mars


24 mars

Fick veta idag att företaget har gått bättre än förväntat för min del. Betyget låg för tillfället på minst 2 bokstäver mer än förväntat, men de är bra :) Dom andra kurserna med leffe verkar gå lika bra. Många plus på det!

Nu är hockeyn helt slut för den här säsongen också. Det känns fruktansvärt tråkigt.. Vad ska man nu göra om kvällarna? Läxorna kanske. Är nog egentligen en bra idé med tanke på att jag har suttit och panik skrivit en uppgift från början till slut nu ikväll efter träningen. Men har verkligen inte hunnit göra den tidigare i veckan så nu fick de bli som de blev.
Men nu måste man ju också börja träna på andra sätt. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska spela fotboll i sommar heller. Hm.. Mycket att fundera på nu men det här citatet passade väldigt bra just nu måste jag säga så jag avslutar med det.

"Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken
 "

Joan Rivers



23 mars


Stressig dag med massa förberedelser inför projektmässan som var ikväll. Vi fick allt klart i tid och kvällen gick väl ändå rätt så bra! Ont i fötterna så nu tänker jag bara lägga mig och sova!

Tog bilder på vår monter men orkar inte lägga in dom på datorn. Men ungefär såhär såg vi väl ut när vi stod i den =)



22 mars

Usch va less jag är på att åka buss nu. 100 mil blev det i helgen och idag har vi åkt 50 mil. 06.15 gick bussen till Ävlsbyn där vi skulle spela trippelbolls turneringen. MÅste ju säga att vi va mkt bättre än förväntat. Vi slutade på en 2:a plats, bara 3 poäng efter 1:an så det var väldigt surt...

Projektmässan imorn och ja, får väl se hur det går. Lite halv nervöst när vi blev tvugna att prata om vårt företag inför en jury.. jaja..
Nu är jag så jävla trött så jag tror jag går och lägger mig.

byeee.

21 mars

Företagsdejt hos petra snart!


21 mars



Nu har jag nått att göra ikv iaf

18 mars


18 mars

Nu är klockan över tolv, vilket betyder att det nu är pappas 50 årsdag!

GRATTIS!!!!!!!

Dock så finns det en risk att 50 årsdagen inte blir så roande eftersom han kommer att tillbringa den i en buss med mig och resten av länslaget påväg ner till sundsvall. Men det har han själv valt så de blir nog braaa =)


17 mars

Skön dag med sovmorgon, hade ingen lektion förens kl två egentligen men vi for på skolan vid 12 och fixade lite inför projektmässan.  Sen blev det specialidrott och träning efter de. Nu är jag hemma hos mamma och pappa och har äntligen gjort klart svenska uppgiften. Korta svar på frågorna men nu får det vara så!

Sova nu och tagga inför helgen med länsturnering i sundsvall!




16 mars

Nu har jag suttit med svenska uppgifterna alldeles för länge. I 4 timmar typ? och inte är jag klar med dom heller.. det va ju hur svårt som helst..

min hjärna är mos nu så godnatt.

15 mars

Bra dag idag. Det blev bestämt att det inte blir någon uf-mässa för oss. Det är vi nu hundra procent säkra på. H-E-H-E. Fick även veta att jag nu är godkänd i matte c!! Lyckan går inte att beskriva. Ska aldrig mer öppna en mattebok nu. jippie.

kvällen spenderades på ladan. Först med träning och sen såg vi a-pojkarnas match och såklart så tippade jag rätt på slutresultatet. 10-2 till storuman.

Somna till oc nu då? Lät som en mkt bra idé.

14 mars

Sista veckan med is. Känns fruktansvärt måste jag säga.. Nu börjar den dystra tiden på året då man måste tvinga sig själv att träna. När de inte är kul att träna men man gör det ändå. Jaja. nog pratat om de.

godnatt.

11 mars



Hemma på lunch nu, 3 timmar kvar att jobba sen far jag hem med pappa, skööönt


10 mars

Torsdag- min enda lediga dag på det sista sportlovet jag någonsin kommer att ha. Vad har jag då gjort? Ingenting vettigt skulle jag vilja påstå. Eller jo, pluggade ett litet tag. Annars har jag typ bara sovit fram tills träningen. Ska se lite tv nu och sen sova typ. Klockan står på 05.30 imorn..  Jobbigt men vad gör man inte för att få jobba?

byee.

9 mars

idag har jag varit effektiv. Jobbade fram till 12 ungefär, sen hem för att tvätta. Som vanligt så slutade det med att allt som jag hade haft i torktumlaren inte hade blivit tort så det hänger nu bland annat i min gardinstång.

Sen ikväll så for jag, sandra och nathalie först på röbrohallen och kollade på de dom höll på med där, sen drog vi och bowlade. Åkte sedan bil me sandra, vilket blev väldigt roligt tack vare att nathalie va så rädd. haha. Sen drog vi till nathalie och såg film me emil och rikard. Såklart blev de en skräckfilm och jag bokstavligt talat flög ur soffan vissa gånger.. så nu lär jag väl måsta sova me taklampan på i natt.

Nae men ska se lite oc nu och försöka få tankarna på annat.

Imorn har jag min enda lediga dag på hela sportlovet, ska bara sova. Nae så lär de inte bli.. läxorna måste väl göras..

godnatt.

9 mars



Gooooo tårtan.

8 mars

tröttare än någonsin nu och mina ben är som spaghetti typ. Träningen var rätt så jobbig med andra ord. Jaja. skönt me sovmorgon imorn, börjar ju 07.45 så. haha.

OC nu och tills jag somnar.





Idag skulle farfar ha blivit 86 år..

godnatt

8 mars

28e bilden: En tokig bild.



Ganska tokigt att jag fick en fisk

8 mars

Blev en bra start på sportlovet ändå. I söndags for ju jag jossan och moa iväg på den sista länsuttagningen och det gick ju tydligen väldigt bra eftersom vi alla 3 tog oss med i själva länslaget :) Känns mer än bra skulle jag vilja påstå. Förra året va jag ju första reserv i länslaget men nu efter endast 3 säsonger som målvakt så står jag nu där, en av de två målvakterna som är uttagna.

Idag har jag jobbat första dagen på mitt nya jobb och de va mkt roligare än jag hade trott så nu känns de bra att veta att de året jag ska spendera där efter studenten kommer att bli bra! Var dock lite jobbigt när klockan ringde 05.20 imorse.. men de lär ju bli desto skönare att sova ikväll nu så.

Laga nån middag nu och sen fara ner på ladan och träna. Idag så älskar jag mitt liv. Just nu är verkligen allt bra.

Lite skadeglädje också att det hade regnat i hemavan idag där mamma och pappa var för att åka slalom. Hahaha


8 mars

nervöst.

7 mars

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.




Haha lite kul äre iaf

6 mars

Klev upp alldeles för tidigt idag för att fara iväg på läns. De gick väl ganska bra ändå men nu är jag hur trött som helst.. Orkar nog inte ens se klart wallander.. Sova nu och sen upp och jobba imorn - och resten av sportlovet.. Kändes väldigt jobbigt just nu att jobba hela lovet. Lär väl kännas bättre näe lönen kommer.

Aja godnatt..

6 mars

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


5 mars

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.


4 mars

Skönt att börja dagen med sovmorgon. Drog på skolan och gjorde ett prov och sen blev det lunch på sibylla för att enligt erika fira att vi fått sportlov. Dock så hade vi ju 4 timmar kvar på skolan men ändå. Resten av skoldagen var väldigt dryg. Sen var erika så snäll att hon skjutsade mig på frasses där de blev jobb och kaos i några timmar. Hem och duscha och sen drog vi på skridsko discot. Klart att vi gatt fara dit, lite coolt vare ju ändå.

Sen åkte jag bara bil me sandra och när hon släppte av mig så va ju såklart min lägenhets nyckel borta..  Vi drog tillbaka på ladan men där va de ju låst så vi fick fara och låna nyckel hemma hos moa och sen tillbaka på ladan. Som tur va så låg nyckeln inne i domar rummet. Klanting värre.. lite panik hann vi få , eller iaf jag. Haha..

Sängen nu så jag orkar jobba imorn. :/


5 mars

24e bilden: En bild som gör dig glad.



4 mars

Vilken jävla värdelös dag. Blir så jävla less. Finns inga ord som kan beskriva det ens.

3 mars

 79 åring man som bloggar om sin vardag. Han lägger upp dagens outfit och videobloggar. Det är nu ett faktum att det faktiskt finns coola bloggare också!

http://magnatens.blogspot.com/

3 mars

Idag blev de mkt tid på ladan. Vi for dit vid 14 för att ha specialidrott, sen blev de puckmaskin ett tag och sen träning på det. Imorn kommer jag att ha en mysig träningsvärk iaf.

Men vi lyckades ju iaf förhandla till oss en liten sovmorgon imorn och de kommer bli skööönt.
Lite plugg nu och sen tror jag att jag ska sova, är så jävla trött..

bye.


3 mars

23e bilden: En bild från i somras.



Turkiet ♥


2 mars

Slutprovet i matten gick inge vidare.. Det var ju idag jag hade planerat att må bra över att den här kursen var slut? Men nu är det ju mkt troligt att jag måste göra om provet. Stor suck på det..

Sätter mig med en idrottsuppgift nu så slipper jag tänka på matten. . . . . .


2 mars

22e bilden: En bild på en tid du saknar


1 mars



Matte c är inge kul...
Fara på ladan ist? Ja tack, så gör jag.

1 mars

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


RSS 2.0