31 oktober

Tillbaka i Umeå. Blandade känslor men ska snart fara och träna så då blir de nog bättre! Sen kanske jag kan åka hem ihelgen igen beroende på hur det blir med matcherna. Men hoppas!

29 oktober

Hemma hos mamma och pappa. Så fruktansvärt skönt, trots att jag måste plugga hela tiden. Konstigt att jag aldrig kan komma på någonting vettigt att skriva här. Har ju trots allt suttit och skrivit en "dagbok" på 9 sidor idag så lite fantasi kan man ju ändå tycka att jag borde ha. Jajja, tydligen inte!

25 oktober

Imorn så får många lov. Känns som om jag också skulle behöva lov just nu, är verkligen hur mycket som helst i skolan nu. Känner mig lite smått efter när man lyssnar på vissa i klassen som pluggar 10-15 timmar om dagen. Det pallar jag ju aldrig att göra. Efter några timmar är hjärnan som mos så då brukar jag ge upp. För stunden iaf. Vissa är mer ambitiösa än andra helt enkelt.

24 oktober

På fredag kommer mamma, pappa och Fanny hit. Kunde inte längta mer! Sen får jag förhoppningsvis följa med dom hem på söndag också om allt går som de ska.(Att vi hinner klart med grupparbetet i veckan) Blir så skönt att få vara hemma i några dagar.
 
 

21 oktober

Internet funkade ju i 2 dagar iaf. Nu måste jag alltså använda det mobila igen, vilket är mega segt. Kul liv

21 oktober

Det spelar ingen roll hur många dagar/veckor det går. Jag saknar dig lika mycket varje dag ändå.

18 oktober

Har inte haft något internet "hemma" i över en vecka nu, man blir verkligen handikappad utan det. Så nu sitter jag på skolan för att kunna kolla igenom allt man dagligen måste göra. Det mobila internet är ju så seg så det är ju knappt lönt att hålla på med det ens. Men nu verkar pappa ha fixat de iaf så förhoppningsvis så får jag tillbaka mitt internet i helgen, hoppas. 

16 oktober

Allt ska då hända på en gång.. tyckte att det var ensamt att bo här förut men det är ingenting mot för hur det är nu. Ingen Tobias som finns där längre och Ida har flyttat hem. Det gör så ont..
Sen har vi hur mkt som helst i skolan och jag orkar verkligen inte plugga. Finns ingen ork eller motivation till nånting längre. Vill bara hem..
 
Önskar att allt kunde va som förr.. Jag saknar dig

14 oktober

 
Knäckt.. vill inte åka tillbaka till umeå

10 oktober

Motgång på motgång. Kan inte sova på nätterna längre. Jag orkar inte mer.

8 oktober

Vi började med en ny kurs idag, med dåliga föreläsare och hur mkt som helst att göra. 300 sidor på engelska som ska vara lästa innan måndag tydligen. Känns bara piss nu och jag kommer aldrig att klara den här kursen... pallar inte sån här press, borde inte gå skola.

4 oktober

Första tentan imorn. Nervöst.. Känns som om de inte kommer att gå sova speciellt mycket inatt!

RSS 2.0