31 december

Nyårsafton idag och jag märkte nyss att min midja har kommit tillbaka, vet även att jag gått ner alla dom där kilona jag ville. Är nu tillbaka där jag vill vara, där jag var för precis ett år sedan. Nu trivs jag äntligen med mig själv igen, kan ha vilka kläder jag vill igen utan att få ångest när jag går förbi en spegel. Vet inte om jag kanske ska våga mig på att pröva mina favoritjeans som jag inte kunnat ha på ett halvår.. Idag kanske är dagen då allt ska hända? Det är bra att va singel ibland, iaf när man vill bli mindre. Massa kilon bara rasar, till och med över jul.

Det är iaf sista dagen på det här året och det ska firas ikväll, även min födelsedag litegrann kanske.. Det här året har väl varit lite till och från, lite bra ochlite dåligt. Hoppas iaf på att nästa år blir ännu bättre, att slippa motgångar och bara få leva och ha det bra.

Saker jag minns från 2010



Året började väl inte så oväntat med att jag fyllde 18, blev en lugn dag i umeå hos min moster för att jag sedan dagen efter åkte på en länsuttagning som slutade med en plats som 3:e målvakt i länslaget. Stolt över det med tanke på att det var min andra säsong som målvakt.



Vi for iväg på vinterfjällturen med skolan. Hade verkligen inte positiva förväntningar men måste säga att det var bland det roligaste vi har gjort med skolan. Bra väder, bra vänner, roliga kvaddar. Skidor är inte min grej men med rätt sällskap klarar man allt!



Balen blev en impuls men det blev hur som lyckat vad jag minns. Hände mycket som jag faktiskt minns. Kan inte gå in på detaljer här men jag kommer alltid att veta.



Swampsoccer hanns ju också med, jag spelade i 2 olika lag. Vi hade ett lag från kaske och sen spelade jag ju med fotbollen också! Vi blev iaf 2:a med fotbollen men med kaske laget gick det väl inte lika bra om man säger så ;D



Sen i somras åkte jag med familjen ner till gävle och spenderade en vecka där. Lika roligt som vanligt och varmt och skönt var det där. Mamma ville inte åka hem! Men då visste vi ju inte att vi 1 månad senare skulle åka till ett mycket varmare ställe..



I augusti åkte vi då till en liten mysig stad i Turkiet för att fira mammas 40årsdag och även pappas 50årsdag lite i förväg. Det var det absolut bästa med hela 2010. En vecka i värmen med familjen, nått jag aldrig kommer att glömma. Många fina minnen och veckan gick alldeles för fort!



I september fyllde då mamma 40 så alla hennes syskon med familj kom hit och vi grattade henne med mat, tårta och lekar ungefär. Här ser ni mina balans skills, jag var bäst på det, helt klart.



Morfar har också hunnit fylla 70, så alla mammas syskon med familjer åkte även dit för att fira honom på samma sätt som vi firade mamma typ. Bilden visar en lek som jag tyvärr förlorade..



Sen blev det då julafton som firades hemma med lite folk. Trots ingen julkänsla så blev det en mysig dag som jag minns. Kan dock vara för att det bara är en vecka sen ;) menmen.. det var de jag minns mest från 2010 iaf.

Gott nytt år och snart grattis på mig!

30 december

-Du missar 100% av alla skott du inte skjuter.
                                                                   

"Wayne Gretzky"


30 december


30 december

Dag 30 – Ett ögonblick

Ett ögonblick som jag minns är när jag klarade min uppkörning, alltså klarade körkortet! Att få fara från den där ***** körskolan och veta att man inte behövde komma tillbaka. Att köra själv utan att ha nån som sitter bredvid och kommenterar allt man gör. Jag var stolt över mig själv iaf och det är ett ögonblick jag minns.




29 december

Dag 28 – Det här saknar jag

Det jag saknar är 9:an, er och allt vi gjorde.

  


Dag 29 – Mina favoriter

     


28 december

Träningen va minst sagt jobbig, for hem och duschade och skulle sen hem men hann då tappade bort telefonen som jag sedan hittade i snön. Fortsatte hem för att äta tårta. En olycka inträffade och där satt jag ensam i mörkret. Låste alla dörrar och väntade på pappa.. Tog mig hem iaf och nu ska jag spela mariokart me fanny. Mina sms är typ slut men fanny har lånat ut sin telefon så jag kan fortsätta smsaaaa.. haha nörd :)


28 december

Det är ju ingen vanlig dag idag, min älskade lillebror fyller ju 17 år! Bara ett år kvar nu ;) Grattis!!!! ♥

 

         
         





Liten kan också bli stor :)


28 december

Långtråkigt

ÅRET 2010:
Hur har året 2010 varit för dig? bra och dåligt
Bättre än förra året? Jaaaa det vare
Har du träffat några nya vänner? yeees
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Turkiet,
Har du flyttat under år 2010? på sätt och vis
Har du hittat en ny låt som du älskar? Ja många
Isåfall vilken? kommer aldrig ihåg namn så kan inte skriva det här!
Har du druckit alkohol? yeeees
Har du rökt? ja
Har du kysst en främling? Nja


KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit 2010? bra och dålig
Har du varit kär? Ja jag har varit, är inte längre
Har du sagt jag älskar dig till någon? Jaa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jaa
Har du haft sex någon gång under året? haha ja


SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? inte vad jag kan minnas iaf!
Har du varit i slagsmål? nej

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Ja
Har du skämt ut dig? haha säkert
Har du ljugit för en vän? jag tro inte de
Har du varit ute en hel natt? ja
Har du blivit tagen av polisen? Nej!
har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja

SKOLAN&FRITIDEN:
Vilken skola går du i? luspengymnasiet
Har någon varit elak mot dig i skolan? haha inte seriöst iaf
Hatar du någon i din skola? nja inte hata men
Har du gjort något framsteg? Garanterat
Har du haft alla rätt på ett prov? hahah kanske..

VÄNSKAP:

Har du träffat nya vänner? Ja
Har du förlorat en vän? kanske
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? hmm nae
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej
Har du ljugit för en bästavän? nej
Har du haft en relation med en vän? haha nej

27 december

Gårdagen var bra! Allt och ingenting hände men det var en bra ikväll :)


27 december

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Tanken på att vi snart tar studenten. Klart att de kommer bli hur skönt som helst att slippa skolan men det blir ju jobbigt när man inte vet vad man ska göra sen. Eller jag vet ju vad jag vill men ändå inte.. Plugga vidare känns som ett måste för jag víll inte jobba på ica eller nått sånt resten av mitt liv. Lite ångest över att kanske lämna alla vänner, tryggheten och allt som finns här för att flytta och plugga.. Nae det tål att funderas på men jag orkar inte.

Dag 25 – En första

En första vadå? Kan ta min första bästa vän. Dock vet jag inte riktigt om det var Johanna, elin eller klara som var min första bästa vän för jag växte upp med alla tre. Men jag och johanna umgicks mycket iaf och det bästa minnet jag har måste nog vara den sommaren när vi byggde vår triangelformade koja. Den såg nästan ut som en liten stuga, vi hade brevlåda och allt ;P Det fula var kanske att vi inte var så smarta när vi byggde golvet. Vi började nämligen från båda hållen och eftersom det inte var så raka väggar öch allt så blev det iaf ett hål mitt i golvet :) haha jaja de va kul iaf.

Dag 26 – Mina rädslor


Min största fobi är som många vet mörker. Jag klarar inte av att gå någonstans där det är så mörkt, att inte kunna se vad som finns framför mig t.ex. Jag får bara för mig att där i mörkret så finns det nånting, nått som iaktar en typ. Sen när vi var på överlevnaden i ettan så var man ju tvungen att gå "spökvandringen" och det var ju i skogen och det var kolsvart ute. Vi gick ju i grupp och jag fick gå i mitten för att jag är ju så jävla mörkrädd och sen så händer ju det jag alltid är rädd för i mörker. Jo en gubbe hoppar fram framför mig och tar tag i mig och börjar skrika. Det är nog bland det värsta jag varit med om. Dom andra i min grupp fick mer eller mindre bära mig tillbaka för jag var så jävla rädd så att jag skakade. usch...

Dag 27 – Min favoritplats

Min favoritplats är nog min säng och ladan. Två platser som man trivs på ;)


26 december

Halv dålig uppdatering men har inte orkat. Hela dagen igår satt vi typ och spelade mariokart och bara myste. Fick även veta att jag tagit mig vidare från länsuttagningen vi var på i november. Tummen upp på det, så nu är det bäst att börja träna! Pappa tyckte att jag måste börja gymma, jag har fått ett år på mig. För nästa år på julafton ska jag tydligen klå han i armbrytning. Han tyckte de skulle va pinsamt om jag inte kunde bryta ner en 50 åring, som han kommer att vara nästa jul. Haha... får väl se hur pinsamt de kommmer bli då. Nae men nu ska jag klä på mig och sen fara och hämta erre sen dra vi på ladan och hemvändarmatchen. Uppladdningen för kvällens roligheter!

Byeee

25 december

Min julafton var bra. Mkt mat och mkt prat! Vet inte vad jag ska säga riktigt, fick mig min rosa lilla plunta iaf ;) Sen fick jag ju ta förlusten i mariokart mot anton.. Men jag måste ju få skryta lite med att jag vann iaf 2 gånger. Det är väl ändå bra statistik när man vet vem av oss som är dataspelsnörden och vem som bara skriker när de går dåligt.. haha. Nae men godnatt.

24 december

- tre frågor om förhållanden
är du singel? ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja..
är du kär just nu: nej

- Tio frågor om dig själv
när fyller du år? 1 Januari
några piercingar? öronen och naveln
vad har du på dig just nu? sovkläder
vilken årstid är bäst? sommaren och hockeysäsongen
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? då man kan sova hur länge man vill
vad tycker du mest om hos dig själv? det vet jag inte
vad är du bra på? städa enligt mamma
vem älskar du mest på denna jorden? Mina vänner och familj
sover du hellre själv än tillsammans med någon? tsm me nån

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig?
ingen alls!
vem är den roligaste av dina vänner? erre
vem är snyggast av dina vänner?
jag har inga snygga vänner :)
vem är mest partyprisse? ammmy
vem är den du helst har filmkväll med? errus och perrus
vem av dina vänner är mest ''evil''? Erika utan tvekan ;)))

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast?
anton, umgås iaf mest me han nu för tiden
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? yeees
vem är farligast i din familj? Fanny!
vem ser roligast ut i din familj? haha
vem är coolast? fanny
sover du oftast med? Mig själv
roligaste kvällen med familjen? alla kvällar i turkland

-10 frågor om idag: 
vad har du gjort idag?
lagat mat, städat, pyntat osv..
vad ska du göra nu? se gossip girl och drömma om natee
har du gjort något dåligt idag? nej
vad har du ätit idag? en massa!
har du duschat idag? nej, jag är äcklig
Är du trött nu? lite kanskeee
vad händer i morgon? JULAFTON !
går du i skolan? loooov så nej
Har du varit i skolan idag? åNej

ANNAT
Hur mår du just nu?
 rätt så bra! 
Har du piercat dig?
öronen och naveln
Är du hungrig nu? verkligen inte
Vad är klockan nu just nu? 00.31
vilka sidor på Internet är du inne på just nu?
bloggen och face

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?
pappa
Vem ringde du senast? mamma
vem sms:a till dig senast? ante!
Vem sms:a du till senast? ante!

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara?
yes
Använder du wax? nej 
Använder du ögonskugga?
har väl hänt
Använder du kajal? jo, plus eyeliner
Använder du hårspray? yes
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ett måste
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? yes
Använder du läppglans/läppstift? nja... haha
Använder du brunkräm?
Plattar/lockar du håret varje dag? inte varje dag
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? ja, de gör väl alla?

KÄRLEK
Har du kysst någon idag?
nej
Har du ett förhållande? nej
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? både och..
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Vem sov du senast bredvid? min syster
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? mamma var 16 och pappa 25
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? haha nja.... inte direkt :)


23 december

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det finns många saker som kan få mig att må bättre, som vänner och familj. Men när jag är ensam och är nere eller nått sånt så brukar jag fara ner på ladan och det får mig att må bättre. Vet inte riktigt varför men jag trivs där och där är man alltid välkommen eller vad man nu ska säga. Vinterhalvåret, eller hockeysäsongen är den bästa tiden. Jag tillbringar ju redan mkt tid där för att träna och så men som sagt, när jag mår dåligt så far jag dit och typ tittar på träningar. Det får mig att tänka på annat. Förra vintern var rätt så jobbig psykiskt för mig och då var jag mkt på ladan och då tog jag mig igenom allt. Så för alla er som mår dåligt, dra på ladan! ;)


22 december



Varför finns inte killar som han i verkligheten?
Åter till gossip girl och att fortsätta drömma!

22 december

Sitter och paniklyssnar på julmusik i hopp om att få lite julkänsla. Bara 2 dagar kvar till julafton och det finns ingen julkänsla alls. Men de kanske kommer när jag far hem imorn! Men innan dess ska jag hinna ha besök av min syster. Vi ska sen på bio med erre och sandra ikväll, klart att man måste se Harry potter på bio. Tror jag har sett alla andra på bio så, de första 3 tro jag att vi såg me hockeyn på bio när man va liten. På den tiden då harry potter filmerna faktiskt va läskiga. (lite läskiga är dom nog än). Nae nu får fanny ta och komma hit så vi akn fara och köpa dom sista julklapparna!



negro i turkland

22 december

Dag 22 – Det här upprör mig

Finns mycket olika saker som upprör mig men det tänker jag inte dela med mig av här.

21 december

Ingen bra dag alls. Ska lägga mig och se harry potter, somna och hoppas att det är bättre när jag vaknar imorn.


21 december

Dag 21 – Ett möte

Ett möte som jag alltid kommer att komma ihåg är den dagen när jag "mötte" (läs fick autograf av) foppa. Alla vi hockeytjejer var och spelade en cup med björklöven i ö-vik och foppa va ju då där. Han var ute på isen innan vi skulle spela match och jag stod iaf så nära honom att han tog min klubba och skrev sin autograf på den. I min värld så var det väldigt stort att få hans autograf när han alltid hade varit typ en slags idol ;P Sen är det här ju säkert 5-6 år sedan men ändå. Sen som pricken över i:et så fick jag senare samma dag skaka hand med Weinhandl. Hockeyklubban med foppas autograf hänger för tillfället på väggen i fannys rum den ryms ju typ inte här så lika bra den fick hänga kvar där. Det är ett möte som enligt mig är rätt så coolt, de är iaf ett möte jag kommer att komma ihåg!

Foppa och Samuel

Det är samuel som har löven tröjan på sig och hans möte med foppa var nog lite coolare än mitt....

20 december

Kan vara bra även fast det är det värsta jag vet


20 december

Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än

För passionen vi kände kommer alltid igen

20 december

Dag 20 – Den här månaden

December brukar vara den mysigaste månaden på året med julen och allt som hör till. Har ingen julkänsla alls och det är 4 dagar kvar till julafton så iår har det inte varit som de brukar. Vet inte om det har hänt nått speciellt den här månaden heller som jag kan berätta om så jag ger upp med att skriva nått mer på den här punkten.


19 december

Helgen har varit rätt så bra måste jag säga. Dock så vann vi inte cupen igår.. Vi vann över lycksele med 6-0 men sen förlorade vi mot trixa med 7-0.. Men det var inget vi kunde göra nått åt, trixa var det bästa laget. Men kvällen blev desto bättre! Började med att en massa tjejer va hos amy och grattade henne med lite utklädnad och andra roligheter. Sen fortsatte vi hos isak en liten stund och sen for alla på trean. Resten av min kväll spenderades i en bil med en bra person. Enligt mig så hade vi mkt att ta igen och mkt att prata om. Minns inte så väl men förmodligen så var det bara jag som pratade som vanligt ;D Huvudet var väl inte i sin bästa form imorse menmen.. drog på frasses och jobbade några timmar och nu mår jag bra igen iaf. Menmen, helgen var mer än godkänd iaf :)

 

Blev mkt prat med dom här två också som jag har saknat väldigt mkt.


19 december

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag vet inte om jag har någon speciell favorit födelsedag direkt. Man kan ju tycka att 18-årsdagen borde va en favorit men nja.. På min 18-årsdag så vaknade jag ensam i min lägenhet, satte mig ensam på en buss till umeå där i och för sig min familj mötte mig men den va inte speciell direkt. Men det var ju bara så för att jag hade en länsuttagning dagen efter, så de blev ju som det blev. Men min favorit är väl garanterat nån från när jag va liten, då de va speciellt att fylla år!

Dag 19 – Detta ångrar jag

Finns nog mycket jag ångrar, en sak kom fram igår och du som behöver veta fick veta det! Men en sak jag vet att jag ångrar är att jag inte sökte på hockeygymnasiet i ö-vik. Jag var ju där hos joe en vecka och provade på.. Han som skulle ta ut dom som skulle ta sig in dit sa att han tyckte att jag va duktig och skulle ha haft stor chans att ta mig in om jag sökte. Men de är ju 3 år sen och mitt självförtroende var inte på topp om man säger så. Jag intalade mig själv att jag inte skulle klara av det av massa olika anledningar. Men jag skulle ha klarat det och mitt liv kunde ha sett helt annorlunda ut. Tror att det kunde ha varit bra för mig om jag hade tagot chansen och sökt. Menmen nu är det som de är och jag har det bra ändå! :)

17 december

Har nyss kommit hem från erika. Var till en början bara tänkt att jag skulle förbi och hämta en skjorta/blus? (som jag ändå var för fet för) Men fastnade där restan av kvällen också. Vi myste och såg the notebook och åt världens godaste smörgåstårta ungefär! När du läser det här mamma så vet du att när jag fyller år så vill jag ha smörgåstårta!!! :)  Sen gick jag hem i snöstormen och nu borde jag väl gå och lägga mig så jag orkar me matcherna imorn. Krävs även ett under om mina ljumskar ska hinna bli bra. Känner av det när jag går så det kommer ju smärta att gå ner................ bläh.



byee

17 december

Igår va ingen bra dag alls. Specialidrotten gick värdelöst och jag fick ondare i ljumskarna och träningen efter det så gjorde de så jävla ont så jag fick kliva av träningen, vilket inte händer ofta.. Är väl bara att hoppas på att dom håller imorn iaf, annars kan de bli jobbigt! Sen på kvällen så gick inget min väg, inte på datorn iaf. Bloggen var ju mega cp och gick inte att logga in på och sen funka bara facebook ibland :/ Fast idag har vi ju fått reda på varför face inte funka, de va ju såklart för att alla skrev så mkt grattis till amy så allting lagga ihop. Att jag inte kom på de igår, vilken fail liksom.
Sen hade vi ju prov idag på ekonomin som jag verkligen inte orkade plugga på igår men resultatet blev ju förvåndsvärt bra, prickade in 9/20 och fick ett vg för det. Haha det är de roligaste på länge. Att få vg för ett sånt dåligt resultat kan man ju inte annat än skratta åt!
Nu har jag äntligen städat lägenheten iaf så nu ser man golvet igen! Nu är det bara att vänta tills halv tre då jag ska på mattelektionen och sen fara och jobba direkt efter det.



Bloggen som va cp störd

 

Jag är nöjd.

 


17 december

Dag 16 – En chock

Jag har nog upplevt mer än en chock i mitt liv men en som jag kommer ihåg var när farfar dog. I sommar så är det 6 år sedan. Jag var iaf 13 år och jag var iaf med kajsa och hennes familj och badade mot tärna hållet nånstans. Sen när vi var påväg tillbaka till Storuman så mötte vi helt plötsligt mamma och pappa och jag förstod redan då att nånting var fel för båda två jobbade ju egentligen. Fattade nästan att det var nånting med farfar för han låg på sjukan i storuman och var rätt så sjuk.. Och det var ju som jag trodde, farfar hade somnat in. Hade nog ändå förberett mig på att det skulle hända men det kom ändå som en chock och det var fruktansvärt jobbigt. Min farfar stod mig väldigt nära, dom bodde ju som sagt granne med oss och vi var där mer eller mindre varje dag när vi var små. Det blev så fruktansvärt tomt.. Måste nog säga att det är min farfars förtjänst att jag är så "smart" som jag är, jag satt jämt och löste korsord med honom. Jag saknar honom och önskar att han kunde ha fått finnas hos oss längre.


Dag 17 – Mitt favoritminne

Har jag nått speciellt favoritminne? Jo jag har ett som jag aldrig kommer att glömma. Det var första gången jag var med dig. Det kanske inte var så speciellt men det är nånting jag aldrig kommer att glömma. Du var speciell på så många vis. Det var bra och slutade sämre men jag kommer alltid att minnas.


16 december

Nu hade man gjort klart nationella i matte c iaf. Det gick väl inge vidare vill jag påstå. De va inte ens lite svårt så om jag nu skulle ha råkat gissa rätt på nog många frågor så jag klarar det så kommer jag bli överlycklig. Nu är det bara att vänta till halv 3 då specialidrotten börjar och man kan dra ner på ladan. Verkar bli mer eller mindre ensam då mina vänner inte tänker fara dit ens :/ Menmen, får väl lägga mig och sova ett tag mellan träningarna om det blir allt för långtråkigt! Nu ska jag försöka va lite effektiv och plugga till ekonomigrejset imorn och sen skriva lite på idrottsuppgiften..


Sen är det ju ingen vanlig dag idag, världens bästa amy fyller ju 18 idag :)

      

byee

15 december

Dag 15- Mina drömmar

Ja vad har jag för drömmar då? Till att börja med så hade jag ju tänkt gå ut gymnasiet och de lär jag väl lyckas med. Sen vill jag ha ett bra jobb och träffa en snygg kille och leva ett bra liv. Vet inte så mkt mer.. vars jag än flyttar så vill jag iaf fortsätta att spela hockey. Har inte så många drömmar egentligen, hade väl varit coolt att träffa nån känd person också. Typ foppa, måste ju erkänna att han alltid varit en slags idol på nå vis.

Nu ska jag lägga mig och sova och drömma andra slags drömmar. Dom kan jag dock inte skriva om här, dom brukar vara allt för konstiga.. haha.


   

♥ på dom :)


15 december

Har varit en jobbig dag idag, huvudvärken ville aldrig släppa. Sovde ett tag när jag kom hem men känns likadant i huvudet än :/ Tror att jag ska försöka gå och lägga mig i erika tid ikväll. Får inte ha den här huvudvärken imorn när vi tyvärr har nationella i matte c.. Måste försöka plugga lite till det nu, har gjort goda negerbollar så då kanske det går lite bättre att plugga när jag har dem vid min sida. H-e-h-e.. Ska trycka i mig alla och bli fet och glad. Nae måste nog spara några till anton tills han kommer hit!


15 december

Ont i huvudet, trött och som pricken över i:et så sitter mina kära vänner och torterar mig med håkan hellström.. Wioohooo jag kunde inte bli lyckligare! Eller? Tål att diskuteras.

14 december

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Hittills under den här dagen så har jag hunnit ha ett ispass, vilket resulterade i att jag hade på mig underställ, underkläder, sporttop och sockar. + hela målvaktsutrustningen. Sen hann jag ju va på skolan en sväng också så nu har jag på mjukiskläder, underkläder,sockar och linne. Sen äre match ikväll så kommer hinna dra på mig målvaktsutrustningen en gång till idag. Det gillas!



13 december

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan så händer det faktiskt rätt så mkt ändå. Idag hade vi ju då trippelbollen på skolan och vårt lag tog oss till final iaf men där fick vi ge oss och förlorade mot lärarlaget. Fick mig en skön smäll i ansiktet också i första matchen så halva mitt ansikte värker.. Sen imorn så ska vi spela en träningsmatch mot killarna. Sen resten av veckan är det väl bara skola typ, och nationella i matte c.. Ska jobba fredag och söndag men mellan mina jobbpass så ska vi ju hinna med att spela bilistencup på lördag och senare på kvällen ska vi gratta amy som då äntligen har fyllt 18 :) Okej, de kanske inte hände så mkt i veckan ändå, fast mer än vad de brukar hända på mina veckor tro jag!

Sen är det ju lucia idag också, för 3 år sen så stod jag som lucia på röbro. Såg att Ida hade lagt upp en bild på det i sin blogg.. Haha så fruktansvärt fult så den bilden tänker jag bespara er på.

12 december

Dag 11 – Mina syskon

Jag har två yngre syskon. En lillebror och en lillasyster. Min lillebror är nästan två åt yngre än mig men är dock inte så liten längre. När vi var mindre var det mycket roligare för då var jag mkt större än han och hade övertaget, jag var ju starkare än honom på den tiden. Men nu är det inte så längre. Han har både blivit starkare och längre än mig. Det är väl egentligen bra, hade ju varit lite pinsamt för honom om jag fortfarande hade varit den starka ;) Men hur stor han är blir så kommer han alltid att vara min lillebror ♥
Sen har jag en sju år yngre syster som är lik både mig och min bror. Hon är lik mig i sitt utseende, eller ganska lik som jag såg ut när jag var liten. Men sen har hon mkt anton i sig, i sitt sätt att vara. Dom är väldigt lika varandra så dom halv bråkar väl sådär litegrann ibland ;) Hon är söt och ärlig, säger alltid vad hon tycker även om de kanske inte är så bra alla gånger. Haha. ♥






Dag 12 – I min handväska


Ja i min handväska finns det väl lite blandade grejor. Kan ju försöka räkna upp de jag kommer ihåg. Men typ.. Pennor, sudd, tuggummi, börs, kalender, tamonger, papper och ja.. sen äre säkert fler små saker.


10 december



Efter att ha sett det här några gånger så är jag på bra humör igen. Hon är utan tvekan min idol!

10 december

Skrev inget igår så skriver väl två grejer idag då istället.

Dag 09- Min tro

Jag har väl egentligen ingen speciell tro. Tror inte på nån gud eller så iaf och idag har jag då verkligen ingen jävla tro på nånting alls. Finns det en god sida och en ond sida? Ja idag finns de då bara onda sidor. Är så arg så jag kokar nu, jävla klagomål hela tiden. Bara 6 månader kvar tills man får flytta från de här helvetet. Ge mig studenten och sommar så man slipper de här.. Ja tack...

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Sockar, underkläder, jeans, linne och hockeytröjan.

Kort, tråkigt inlägg men som sagt så är jag bara irriterad. Ska lägga mig i sängen och vänta tills anton kommer hit så jag kan beklaga mig till någon som tycker likadant iaf.



8 december

Dag 08- Fem saker om mig


- Min största fobi här i världen är mörker

- Jag har foppas autograf och har skakat hand med Wienhandl :))))

- Jag klarar nästan inte av att äta stuvade makaroner. Har fått många kommentarer om detta för de är väl ändå en ganska vanlig maträtt men jag klarar bara inte av att äta geggan.

- Jag fick en kaffepanna över mig när jag var liten och har två ärr från det, ett ganska stort på foten och ett mindre på arselet.. haha

- Jag kan nå min näsa med min tunga. Hahah..


Bildbevis


7 december

Dag 07- Min bästa vän

Idag ska jag då berätta om den närmsta vännen jag har. Egentligen så har jag två bästa vänner men dom är typ som ett så vi säger att jag har en bästa vän, dom har bara olika kroppar. Dom föddes nog som siamesiska tvillingar men blev särade på bb och utdelade till två familjer. Nått sånt måste det nästan vara eftersom de är lika på de mesta sätten. Dom är lika långa, lika breda, samma humor, samma intressen, samma smak i massa olika grejor och sen pricken över i:et så är dom tremeningar.. jag menar hur weird är inte de. Dom måste egentligen vara siamesiska tvillingar för dom kan mer än så, dom kan läsa varandras tänkar bara genom att titta på varandra och det ger ju bara mer tydliga tecken på att deras hjärnor satt ihop när dom föddes! Jag känner mig lite smått utstött när dom sitter och läser varandras tankar för sånt klarar ju inte jag av! haha........ Jag tror nog att alla vet vem(vilka) jag pratar om. De är iaf mina närmsta vänner och jag älskar dom ♥

 

 


6 december

Dag 06- Min dag

Min dag började väldigt bra med sovmorgon till 12. Drog på skolan för en lektion som inte blev av så jag och amy for på banken och satte in pengarna för alla laddare vi har sålt. Vi har nu efter en vecka av försäljning sålt hälften av allt vi köpte in, rätt så bra ändå! Aja sen blev det föreläsning om "don't drink & drive" där vi såg en rätt så hemsk film ändå :/ Efter föreläsningen så drog jag hem och tvär åt och sen nästan sprang jag ner på bollhallen för trippelbollsträning. Väl där så bestämdes det att vi bara ska spela volleyboll på måndagar (enda dagen jag kan vara med på) och det sög ju inte bara lite.. Det absolut tråkigaste ska man måsta träna nu varje vecka för att jag tydligen råkat lova att jag skulle vara med. Jag var iaf totalt värdelös på att serva men erika fick ju skratta iaf!  När jag tagit mig igenom volleybollen drog vi på ladan och kikade på Fannys träning tills mamma kom dit så vi fick skjuts hem. Var egentligen inte så värt att fara hem, hann ungefär diska sen vare bara att gå ner på ladan igen för att träna. Men nu är jag äntligen hemma och ligger i min älskade säng och ska väl sova snart.

Det var min dag!

Byeee

5 december

Idag har jag bara varit hemma i kaske och bakat pepparkakor och lyssnat på julmusik. Lite mer julstämning blev det och många pepparkakor! Stannde där och åt middag och sen fick jag skjuts ner igeen så nu sitter jag bara och ser på vem kan slå filip och fredrik. Ska snart och gå duscha och sen mysa mer mig i sängen och sen njuta av min sovmorgon som jag har imorn! yeessss...


Sen var det ju nån anonym person som ville att jag skulle lägga upp en bild på min lägenhet och så här ser det ut iaf. Rätt så städat är det också! wiihooo


byeee


5 december

Dag 05- Vad är kärlek?

Det var ju en bra fråga.. För mig så borde kärlek vara nånting underbart som man delar med en speciell person. Att känna saknad när man inte är med varandra, känna pirret i magen och veta att det finns nån som känner samma sak som en själv.
När man är kär och får sin kärlek besvarad så kan det vara bland det bästa. Så länge man är två som känner samma sak för varandra. Men när känslan försvinner så kan det vara bland det jobbigaste. Jag är själv varit kär och haft det underbart, men jag har också gått igenom allt det jobbiga när kärleken tar slut och det är bland det värsta som finns. Men kärlek är någonting fint som man ska ta vara på..

4 december

Dag 01- Om mig

Jag föddes den 1 januari 1992 i lycksele och som dom flesta kanske vet så heter jag då Hanna och jag har fått mitt namn av pappas farmor. Som egentligen hette Johanna men hon hatade det namnet och man fick bara kalla henne för Hanna. Jag fick som alla andra också ett mellannamn som blev Elisabet. När jag var liten så var jag inte lika smart som jag är nu heller för då var jag helt säker på att jag var döpt till Hanna ÄLISABET Olofsson.. Japp, jag trodde att mitt namn stavades med Ä och jag var och är väl ganska tjurskallig så jag gav ju inte med mig och sa att jag hade fel även fast jag nog tillslut insåg att jag hade fel. Haha. Nog om det.. Har växt upp i kaskeluokt med min mamma pappa och mina två yngre syskon.

Bodde hemma tills jag började andra året på gymnasiet då jag fick en liten lägenhet i Storuman där jag fortfarande bor. Hockey har alltid varit en stor del i mitt liv och jag vet faktiskt inte hur gammal jag var när jag började men jag borjade iaf för att min lillebror spelade och då ville ju inte jag vara sämre. men jag var nog 8-9 år kanske? Sen dess har jag spenderat mkt tid på ladan och nu är det nästan mitt andra hem. Jag har också spelat fotboll hela mitt liv men det har aldrig varit lika viktigt som hockeyn är. Men nu går jag iaf sista året på gymnasiet på samhällsprogrammet med ekonomi inriktning och det är bara ett halvår tills vi tar studenten! Det som händer senare kan jag inte skriva för de har ju som sagt inte hänt och det kan sluta hur som helst!



Dag 02- Min första kyss

Jadu det här va en klurig fråga.. Det var ju ett tag sen men om jag inte minns fel så var det i 7an kanske? Det var med en kille som var väldigt söt. Han flyttade dock härifrån. (förhoppningsvis inte för att han kysst mig) haha nae men så illa vare inte, var redan bestämt innan att han skulle flytta så jag hade inget med det att göra ;)

Dag 03- Mina föräldrar

Mina föräldrar träffades när mamma var 16 år och pappa var 25. För alla er som har svårt med huvudräkningen så kan jag hjälpa er på traven och säga att det är 9 år mellan dem. Så dom har ingenting att säga till om ifall jag drar hem en kille som är äldre än mig! Ja sen fick dom mig och gifte sig sen innan dom fick anton och dom är fortfarande gifta. Många säger att jag är väldigt lik min mamma i utseendet, har blivit förväxlad med henne ett antal gånger så antingen ser jag väldigt vuxen ut eller så ser hon väöldigt ung ut. Måste nog tro på det andra alternativet eftersom hon får visa legg på systemet när jag är där me henne för att vi ser ut som systrar? Ja herregud ändå.. Min pappa då, ja jag fick mitt sportintresse av honom iaf, det är en sak som är säker. Fick även mina öron av han (riktiga öron alltså). Bara vissa som fattar det där men ja, synd för er andra säger jag bara!

Dag 04- Det här åt jag idag

Idag så har jag inte hunnit äta så speciellt mkt. Var ju ute och hade roligt igår så jag har inte varit så matglad idag än så länge om man säger så. Men har ätit lite soppa iaf och nu ska jag gå och laga middag så snart så har jag även ätit tacos!

Skrev 4 dagar idag eftersom det har gått 4 dagar av december så då kan jag skriva ett inlägg varje dag sen resten av månaden!

Om du orkade läsa att det här så tycker jag att du gjorde det bra!!!


4 december

Eftersom många verkar göra det här så ska jag inte vara sämre. Men kan inte lova att det blir så där super bra svar ;P Skriver den första lite senare idag när jag vaknat till lite mer!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kyss
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Fem saker om mig
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – En chock
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett möte
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina favoriter
Dag 30 – Ett ögonblick
Dag 31 - Planer för nästa år

4 december

Klockan är 4 och jag är vaken... kom hem för typ 2 timmar sen men det är nån filur som håller mig vaken på msn! Kvällen va bra :) men slutade lite halvkonstigt.. aja, men så är det ibland! ska väl se om jag får sova snart nu..

3 december

Då hade man fått helg! Nu ska jag sova ett tag tror jag sen måste jag städa lägenheten.. Det behövs verkligen men de kändes jobbigt.. Sen ska jag fara och klippa mig/färga håret. Hoppas verkligen att det blir braaaaa.
Nae men bäst att börja städa eller skulle jag sova? Det återstår att se...

byee

2 december



älsknings låt

2 december

Blev ingen match ikväll. Fortfarande förkyld.. Friåkte lite på träningen ist. Var nog tänkt att vi skulle klippa ante nu men jag hoppas nästan att han får behålla sitt hår! Ska mysa ner mig i sängen nu och dricka lite te så kanske smärtan i halsen ger sig lite.
Igår va det nån anonym person som kommenterade ochn ville att jag skulle lägga upp bilder på min lägenhet. Nog kan jag väl ta nått kort på min lilla skrubb. Måste bara orka städa den först..

Det är drygt, det vill jag lova....


1 december

[ ] Du har slickat på golvet/gatan.
[ ] Du har lyssnat på en Disney låt på mer än tre olika språk.
[x] Du har fått tel nr på internet av någon du aldrig träffat.
[ ] Du gråter till Westlife.
[x] Du har kollat på samma film tre gånger i rad.
[x] Du tycker att Ronny och Ragge är roliga.
[ ] Du har använt häftmassa som tuggummi
[x ] Du misstolkar meningen: ’jag kommer snart
[ ] Du njuter av att äta nattvardsbrödet.
[ ] Du har sminkat ett djur
[x] Du har chattat på msn med någon som suttit bredvid dig.
[ ] Ett mål i ditt liv är att äta kombinationen; glass och kyckling
[ ] Du har drömt sexdrömmar om din lärare
[ ] Du tycker om att pussa folk av samma kön.
[x] Du tycker paint är bättre än photoshop.
[x] Ett vardagligt uttryck är lol och OMG.
[x] Du tycker det är roligt att motionera. (att träna)
[x] Du gör detta ’test’ frivilligt
[x] Du har trott att Hogwarts finns på riktigt.
[x] Du har medverkat i en skolpjäs.
[x] Du tycker att Stockholmska är fint.
[x] Du äger/har ägt ett konto på Lunarstorm.
[x] Du har kramat en stolpe.
[x] Du har tyckt synd om ett föremål
[x] Du har vinkat till någon som egentligen vinkade till nån annan
[ ] Du tycker om att lukta på saker som luktar illa
[x] Du stör dig på saker hos andra, som du själv gör.
[] Du har glömt ditt paraply någonstans trots att det regnade.
[] Du har chattat på msn med en lärare du har/hade.
[x] Du har gått i trapporna för att du inte orkade vänta på hissen.
[ ] Du gillar när folk ger dig konstiga blickar.
[] Du gråter till barnfilmer.
[ ] Du tänder på yaoi.
Sammanlagt: 13½

0-5 Inte konstig alls
6-11 Wannabe
12-17 Du är konstig
18-23 Du har problem
24-29 OMG
30+ Du är gay

Haha det var ju inte direkt nån nyhet =)


1 december

Ikväll så har nånting skit konstigt hänt. Hur varmt jag än tycker att det är så är jag alltid kall om fötterna: Till och med när jag tränar så är mina fötter kalla. Men nu håller dom på koka sönder, de brinner nästan och de är ju skit obehagligt. Lider med dom som jämt är varma om fötterna. Stackare.. Biggest loser nu och mys i min älskade säng ♥

 


1 december

Som rubriken säger så är det första december idag, en mysig månad med andra ord. Är ganska trött idag eftersom det blev rätt så sent innan jag gick och la mig igår. Men de vare nog värt, eller? ;)
Förkylningen är då inte bättre heller, snarare mer åt det andra hållet :/ Så kommer nog inte att kunna vara med på matchen imorn :(((( Ska ligga hemma ikväll och bara sova och kurera mig och hoppas på att jag är frisk imorn.

byeee


RSS 2.0