31 maj

Imorn sätts dom sista betygen, grymt! Annars så håller jag på att packa ihop min lägenhet. Fick nycklarna till den nya tidigare idag så nu äre inte länge kvar :)

29 maj

Puss

29 maj

Världens bästa mamma, Grattis på morsdag :)

26 maj

Alla skolarbeten inskickade, allt på gymnasiet bortgjort! Känns hur skönt som helst.
Bal imorn. Nervöst? Svar ja

22 maj

Grym helg. Bra fredag, lite bilkörning och mys med dom bästa. Ännu bättre lördag med bandyturnering som vi lyckades vinna och en grym kväll sedan. Lite mindre bra söndag med jobb och plugg men söndagar är ju alltid sega så.
Sista veckan nu med plugg sen ska våra betyg vara klara, inte ens lite skööönt det kommer att bli! Bal om några dagar så imorn ska min klänning fixas. Film nu och sen ska jag bara njuta av sovmorgon imorn.

21 maj

Allt känns bra just nu och snart far jag och petra iväg för att spela bandy :) Sen får vi väl se vars vi hamnar ikväll, grymt!

19 maj

Igår va en bra dag, det är såna som gör att man orkar. Jobbade hela morgonen, blev sedan bjuden på lunch på kitas av jobbet. Vidare på skolan och gjorde bort en redovisning me petra som för övrigt blev rätt så bra! Fixade massa me skol IF och fick veta att jag får mvg i de 3 ekonomi kurserna vi har läst efter jul, grymt! Spelade lite bandy sen blev de glass, bowling och film resten av kvällen. Jag har världens bästa vänner. (dock inte på bowling..)


16 maj


Sovit ungefär hela dagen. Började med sovmorgon imorse, drog på idrotten där jag förövrigt lyckades svimma. De va lite pinsamt att vara så vek. Jaja, drog hem och sovde igen tills emil skrev och väckte mig för att vi skulle fara på bandyn så de va bara att släpa sig dit. Sen har jag typ halvsovit resten av kvällen. Skön dag måste jag säga.
Sen kan jag gärna somna nu och vakna upp igen när dom här 2 veckorna har gått. När jag då vaknar så har jag gjort klart alla skolarbeten och lyckats skicka in dom. De hade varit bra om man kunde göra så..
jaja, godnatt!
Fattar inte att jag trodde på allt du sa.

15 maj

Effektiv helg måste jag säga. Hunnit vara i långsjöby och hälsat på petra, gjort bort lite skolarbete och gjort "fjällturen" som jag var tvungen att göra. Känns ju lite bra iaf nu när de bara är 2 veckor kvar tills våra betyg ska sättas..
jaja. Godnatt.

13 maj

Hon hade ont och tillslut övertalade jag henne att vi skulle fara upp på sjukan och kolla upp det. Hon for hem med gips skena.
Sötnos

12 maj

Flyr från allt skolarbete. Ut me petra precis just nu!

10 maj

Sitter och funderar på om jag skulle ha farit på fotbollsträning ikv. Bättre sent än aldrig, eller hur de nu va..

9 maj

Varmt och skönt ute. Följde emil och spelade bandy efter skolan. Va rätt så slö men ändå fick emil mig att stanna kvar och spela brännboll i 2 timmar efteråt. Haha. När jag kom hem så satte jag mig faktiskt och pluggade lite så nu har jag skrivit halva krönikan iaf.
Har förövrigt skit ont i ryggen efter en helg på en luftmadrass och nu ska jag sova..
Nu vill jag bli brun igen

7 maj

Nu har jag äntligen en studentklänning, den var dock i pinsamt stor storlek. Men ha man fet röv så har man.

Nu dricks det goda och mindre goda drinkar. Får se vars kvällen slutar!

5 maj

Det slår mig att du nog aldrig brydde dig över huvudtaget, att allt hela tiden bara handlade om dig. För det är ju så det är. Du gör som du vill och det spelar ingen roll hur omgivningen mår, så länge du har det bra. Du borde tänka om, eller det är nog försent nu. Du borde ha tänkt för längesen. Själviskt och okänsligt. Man ska vara rädd om det man har, men det kanske du inser en vacker dag.



3 maj

don't rely on anyone but yourself, then you'll never get hurt

3 maj

Pluggkväll, längesen det inträffade måste jag säga. Tycker de va rätt så duktigt gjort, läste iaf igenom alla sidor man skulle läsa. Fast såg ju lite hockey samtidigt så får väl se hur mkt som fastnade.. Nu har vi också hittat en köpare till den här lägenheten. Om en månad kanske jag bor i den nya, skööönt. Måste dock skaffa mig en cykel eftersom den lägenheten inte ligger lika bra till som den här.
Sovde 2 timmar efter skolan så lär ju bli problem att sova nu. Tur att vi ha sovis till 13.00 typ. Ska nöta andra avenyn resten av natten nu.


RSS 2.0