30 april

Bra kväll igår med dom finaste, nu taggar vi för en ännu bättre kväll!
Pusspusspuss

29 april

Haha..
Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare. 

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner. 

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

29 april

Känns som om det kommer att bli en bra dag idag!

28 april

Bra dag och kväll med världens mysigaste!

28 april

Varma koppens minestrone soppa är inget jag rekomenderar. Var bara massa degig pasta i.

27 april

tungt

26 april

Min påsk i bilder

25 april

I brist på annat

21 april


19 april

Skön utedag, solbränt mig i ansiktet typ. Den slutade med att vi fick bogsera hem antons skoter tack vare att det tog slut på bensin. Vi såg två älgar och strax efteråt så körde vi fast med skotrarna i leran.. och eftersom antons skoter inte gick att köra med så fick vi dra den upp till skogen där det fanns lite snö. Jobbigt vare.
Nu ska jag väl snart träna lite me mamma.

19 april

Puss och godnatt

17 april

Så här inspirerande känns det att fara och jobba just nu


16 april

Ute dag i kaske med skoter och sånt. Fick ett sms av Petra där hon undra om jag skulle följa och käka på hotellet sen, och så blev de också. Men innan jag for dit hann vi med att kolla gäddsaxarna som anton hade ute och han fick då 4 st. Han tappade dock 2 stycken på vägen hem så jag och fanny fick plocka upp dom. Haha

Sen drog jag till uman och käkade på hotellet me petra, amy och nathalie. Sen drog vi hem till nathalie och såg på tv och vissa drack även kaffe. Konstiga människor jag umgås med. Haha. Nu ska jag lägga mig iaf eftersom jag jobbar imorn.. Tur att amy också jobbar, då blir de lite bättre iaf ;] hihihihihihhihihi

     

Anton har fått alla fiskar, mkt viktigt att alla förstår det

15 april

Påsklov nu, väldigt skönt skulle jag vilja påstå. Sitter bara och väntar på mamma nu så ska vi fara och kolla på en lägenhet. Kommer inte på nånting vettigt att skriva så lägger bara in bilder på mina och amys mästerverk.
En bild säger ju mer än tusen ord så det borde ju bli bra.
Gårdagens mästerverk, mkt goda piroger.



Dagens mästerverk, ännu godare baguetter med megagod fyllning.

13 april

Det finns ljusa stunder i mörkret ;]

13 april

Träningsvärk i ungefär hela kroppen. Jag är trött, jätte less på skolan och vill verkligen inte redovisa imorn. . .
Men är väl lika bra att öva lite på redovisningen så det inte blir totalt fiasko.


12 april

Jag borde skriva på bokslutet till vårt företag, jag borde skriva på psykologin, jag borde helt enkelt ta tag i skolan igen men jag har ingen ork till det alls. Så fruktansvärt less på skolan nu. Det går inte ens beskriva..

Ser på hockeyn ist, mkt mer givande skulle jag vilja påstå.


12 april

Internet vägrar att fungera på min bärbara dator här i lägenheten. Så när du läser det här pappa så får du gärna komma hit och fixa de!!!! Annars ha vi haft utedag idag nere vid båthamnen och de va kallt och mega blåsigt men vi fick käka massa korv iaf =) Tur att det finns snälla människor, iaf 1 som hämtade oss därifrån så vi slapp gå hem. Det var mycket uppskattat :)  Nu ska jag gå och hämta mammas bil och sen dra hem till kaske.

Goodbye.


11 april

En söndag kväll med mina syskon.

   

   

 


6 april

Vaknade upp med ett uppsvällt öga imorse, ser ut som om jag har slagits med nån. Ser knappt nånting genom det iaf och det ser förjävligt ut. Så jag stannade hemma från skolan idag.. Tvivlar på att jag kommer att fara imorn heller om det är såhär.
Men jag säger som Petra, hemmadagar är effektiva dagar. Kommer garantarat att göra mer skolarbete hemma än vad jag hade gjort på skolan.

4 april



godnatt

4 april

http://www.youtube.com/watch?v=e2Qv2-Zgel4


4 april

Nu äre inte länge kvar!!!


3 april

Jaha, vad ska man skriva här då? Bra fråga.. har iaf beställt en studentklänning nu, plus lite mer. Måste också säga att det blev en mkt bra kväll igår, bra mkt bättre än jag hade trott! Men sjukare blev jag..

godnatt.

RSS 2.0