30 januari

I helgen så har vi inga matcher, inga träningar heller, helt hockeyfritt alltså. Konstig känsla, minns inte ens när det hände senast! Får väl se hur det slutar, men jag blir då kvar här iaf, efter många om och men.

25 januari

 
Hela företagsekonomi kursen avklarad, fick resultatet från sista tentan igår. Ett vg på ekonomi styrningen, känns bra att kunna lägga det bakom sig och inse att det lönar sig att plugga. För övrigt så spelar vi mkt matcher i helgen men början igår, udda måls förlust mot teg. Ikväll har vi match mot löven och imorn åker vi till Sundsvall!
 

20 januari

Imorn börjar vårterminen, känns inge vidare att vi ska läsa statistik halva terminen. Examinationerna verkar inge vidare och boken är ett mörker, på engelska också. Jaja, bara att ta sig igenom det så man kanske får läsa nått intressant sen!

11 januari

Ikväll så har jag spelat den konstigaste matchen i mitt liv. Eller spelat och spelat, jag öppnade i och för sig bara båsdörren men ändå. När första perioden var slut så hade vi fått 3 stycken 10 minuters utvisningar och 1 matchstraff. Det låter ju som om vi spelar väldigt fult, men så var den verkligen inte. Domaren såg lite annorlunda på situationerna än vad alla andra gjorde om man säger så. När till och med vår hemma publik skriker och tycker att han dömer konstigt när han tar ut motståndaren och ger henne 10 minuter så står ju inte riktigt allt rätt till. Menmen, vi var mycket bättre och vann tillslut matchen så det är väl huvudsaken!

1 januari

Blir inte många ord här nu när jag är hemma men jag lever och har det bra. Har hunnit med 2 utgångar sen jag åkte hem, fler än jag hade under hela hösten i Umeå. haha.. tragiskt

RSS 2.0